Vabruari är visst här

Det är väl inte för inte som februari kallas för vabruari, alltså en månad man får vabba mycket. Vård av sjukt barn är ju något man får räkna med som förälder. Lillstumpan här är rätt så förkyld just nu och orkar inte så mycket. Så det blir mycket mys i soffan med hennes favoritfilmer samt mycket läsa sagor. Får hoppas hon blir frisk snart!

10 Feb 2018

Jag är en tjej med en enorm passion för barnkläder. Jag har själv ett barn här hemma, en liten flicka på tre år, men intresset för barnkläder föddes långt innan hon. Givetvis är det underbart att få leva ut mina drömmar varenda dag och klä min lilla pussgurka i allsköns vackra små kläder. Jag köper och säljer en del med barnkläder och ibland skapar jag dessutom egna kreationer. Andra gånger förvandlar jag gamla kläder till nya barnkläder. Jag tror på hållbara lösningar och försöker hålla mig till att handla second-hand eller åtminstone Fair Trade och ekologiskt. Ibland gör jag undantag förstås.

Den här bloggen handlar om mitt intresse för barnkläder. Jag delar med mig av allt möjligt - från tips och tricks till DIY-hacks och inspirerande videoklipp.