När vet man att det är dags för ett fönsterbyte?

Även om ens fönster ser hela och fräscha ut för blotta ögat, så kan det vara läge att byta dem ändå. Just att byta fönster, det kostar ju en del och det är många som drar sig för att göra just det. Men det kan kosta mer att låta bli! Ett tecken på att det kan vara dags att byta fönster, det är om du tycker det är onödigt kallt inne, fast att du har höjt värmen. Du kanske traskar runt med raggsockor om vintern även med elementet på högsta? Grejen med gamla fönster, det är att de har förmågan att läcka ut en massa av din dyra värme! Så att byta dem, det kan minska dina uppvärmningskostnader. Andra tecken på att det är dags att byta fönster är om du märker att de läcker eller om det är drag.

Mer om att byta fönster

Alla typer av fastigheter behöver någon gång genomföra ett fönsterbyte. Du som behöver byta fönster Uppsala med omnejd, du kan vända dig till Mockfjärds! Visst kan du göra det själv, men det är oftast bra att ta in ett proffs som vet vad de gör. De kan även hjälpa dig med att välja vad för nya fönster du ska satsa på. 

Just det där med att veta vad för fönster du bör ha istället, det är inte heller det lättaste. Det eftersom det ändå finns rätt många olika att välja på. Så ta hjälp med det med!

24 Mar 2022

Jag är en tjej med en enorm passion för barnkläder. Jag har själv ett barn här hemma, en liten flicka på tre år, men intresset för barnkläder föddes långt innan hon. Givetvis är det underbart att få leva ut mina drömmar varenda dag och klä min lilla pussgurka i allsköns vackra små kläder. Jag köper och säljer en del med barnkläder och ibland skapar jag dessutom egna kreationer. Andra gånger förvandlar jag gamla kläder till nya barnkläder. Jag tror på hållbara lösningar och försöker hålla mig till att handla second-hand eller åtminstone Fair Trade och ekologiskt. Ibland gör jag undantag förstås.

Den här bloggen handlar om mitt intresse för barnkläder. Jag delar med mig av allt möjligt - från tips och tricks till DIY-hacks och inspirerande videoklipp.