Komma igång med träning efter jul

Igår var det julafton och hjälp vad mycket julmat jag har ätit! Jag har även varit extrem dålig på att träna överlag i december månad. Förr var jag ofta ute och sprang, oavsett väder och årstid. Men har blivit lite sämre på det. Funderar på att börja på gymmet, direkt efter nyår. Men först ska jag köpa mig en snygg träningsväska, nya träningskläder samt en bra vattenflaska. Jämför gärna olika vattenflaskor på FitnessFrank.se. Det är ju rätt viktigt att dricka vatten innan träning, under träning och efter träning.

Kanske testa gruppträning?

För många år sedan var jag väldigt aktiv med Friskis och Svettis. Det är ju en form av gruppträning som är väldigt bra. Funderar på att kolla om det finns sådana grupper här hos mig där jag bor nu. Vet att det i alla fall finns andra typer av träning i grupp, på det gym jag ska signa upp mig på. Kanske det vore värt testa något av det?

Börja springa igen

Funderar även på att dra igång med löpträning igen. Jag vet ju att jag tyckte det var kul på den tiden jag höll på med det. För att inte tala om hur bra det kändes efter varje löptur. Det är ju så att man måste ju gilla det man gör, annars så kommer man inte att fortsätta. Det allra svåraste är just att komma ut och komma igång, de första gångerna, sen går det av bara farten.

25 Dec 2021

Jag är en tjej med en enorm passion för barnkläder. Jag har själv ett barn här hemma, en liten flicka på tre år, men intresset för barnkläder föddes långt innan hon. Givetvis är det underbart att få leva ut mina drömmar varenda dag och klä min lilla pussgurka i allsköns vackra små kläder. Jag köper och säljer en del med barnkläder och ibland skapar jag dessutom egna kreationer. Andra gånger förvandlar jag gamla kläder till nya barnkläder. Jag tror på hållbara lösningar och försöker hålla mig till att handla second-hand eller åtminstone Fair Trade och ekologiskt. Ibland gör jag undantag förstås.

Den här bloggen handlar om mitt intresse för barnkläder. Jag delar med mig av allt möjligt - från tips och tricks till DIY-hacks och inspirerande videoklipp.