Sy en tyllkjol

Min tös har sagt att hon gärna vill ha en sån fin rosa tyllkjol hon såg på tv. Jag letade på nätet och hittade hur man syr en sådan, fast vuxen modell. Jag funderar på om man kan göra på samma sätt fast i mindre storlek då så klart. Så klart det finns såna här att köpa, det såg jag när jag sökte runt på nätet. Men, är ju alltid roligare att sy själv som ni vet! Så ska ge det ett försök i alla fall!

1 Oct 2018

Jag är en tjej med en enorm passion för barnkläder. Jag har själv ett barn här hemma, en liten flicka på tre år, men intresset för barnkläder föddes långt innan hon. Givetvis är det underbart att få leva ut mina drömmar varenda dag och klä min lilla pussgurka i allsköns vackra små kläder. Jag köper och säljer en del med barnkläder och ibland skapar jag dessutom egna kreationer. Andra gånger förvandlar jag gamla kläder till nya barnkläder. Jag tror på hållbara lösningar och försöker hålla mig till att handla second-hand eller åtminstone Fair Trade och ekologiskt. Ibland gör jag undantag förstås.

Den här bloggen handlar om mitt intresse för barnkläder. Jag delar med mig av allt möjligt - från tips och tricks till DIY-hacks och inspirerande videoklipp.