Dags att se över regnkläderna

Det märks att hösten är på gång, löven börjar ändra färg, det regnar mer och det är en annorlunda luft ute. När hösten kommer gäller det att barnen har bra regnkläder. Gärna galonbyxor, regnjacka och ordentliga gummistövlar. Det så att de håller sig torra när de är ute. Ska se över det jag har hemma och kolla om det är saker som behöver köpas nytt eller så. 

10 Sep 2019

Jag är en tjej med en enorm passion för barnkläder. Jag har själv ett barn här hemma, en liten flicka på tre år, men intresset för barnkläder föddes långt innan hon. Givetvis är det underbart att få leva ut mina drömmar varenda dag och klä min lilla pussgurka i allsköns vackra små kläder. Jag köper och säljer en del med barnkläder och ibland skapar jag dessutom egna kreationer. Andra gånger förvandlar jag gamla kläder till nya barnkläder. Jag tror på hållbara lösningar och försöker hålla mig till att handla second-hand eller åtminstone Fair Trade och ekologiskt. Ibland gör jag undantag förstås.

Den här bloggen handlar om mitt intresse för barnkläder. Jag delar med mig av allt möjligt - från tips och tricks till DIY-hacks och inspirerande videoklipp.